cz / en

Konzultace u nás v ordinaci

15/11/2023

Našli jste si naši ordinaci, nebo Vás doporučil Váš ošetřující zubní lékař. Voláte si, nebo píšete mail k nám na konzultaci, co Vás čeká dále?

Naše recepce Vám pošle přihlašovací údaje do našeho on-line systému pro pacienty. Všechny potřebné věci tak budete moci vyplnit dopředu, v klidu domova. Ušetří se tím také spoustu papírování na místě a my se plně budeme moc osobně věnovat Vám a Vašim dětem.

Potřebujeme o Vašem dítěti vědět co nejvíce informací, abychom mohli pro Vás vybrat nejlepší postup. Pokud nám chcete sdělit něco dalšího o dítěti, na co nenajdete tu „správnou kolonku“, určitě nám to můžete říci osobně při konzultaci.

Do ordinace Vás vpustíme po zazvonění na zvonek venku ve vchodu do budovy. Při vstupu Vás naše recepce zaregistruje a Vaše dítě se může zatím zabavit v našem dětském koutku, než nadejde čas konzultace. Rádi Vám také uvaříme dobrou kávu .

V ordinaci se seznámíte se zubním lékařem, který bude konzultovat. Nyní je ideální chvíle, sdělit všechny specifika a přání Vašeho dítěte, aby návštěva proběhla co nejpříjemněji pro všechny. Na úvodní konzultaci je naším cílem prohlédnout si zuby dítěte a sdělit Vám možné způsoby ošetření a informace k nim. Prohlídka zoubků je důležitá, pomůže nám to při tvorbě vhodného plánu na míru pro Vaše dítě. V případě potřeby je možné dítě vyšetřit na židli, ve Vašem náručí, klidně i ve stoje, aby byl pacient co nejspokojenější . Snažíme se, aby se nám opravdu podařilo alespoň na chvíli ( stačí někdy i doslova pár vteřin) na zuby kouknout. Při prohlídce používáme pouze rukavice, ústenku, zrcátko a zvětšovací brýle. Můžete doma dítě s těmito nástroji seznámit, lupové brýle se dají připodobnit k dalekohledu s čelovkou.

Následně s Vámi lékař probere možné způsoby ošetření a na konci návštěvy od nás dostanete všechny potřebné informace a dokumenty do Vašeho on-line účtu , abyste se k nim mohli vrátit v klidu domova. Na recepci si pak můžete rezervovat termín, nebo se dohodnout na způsobu pozdějšího kontaktu, pokud potřebujete čas na rozmyšlenou. Všechny dokumenty od nás budete mít neustále on-line k dispozici na Vašem osobním účtu. Nemusíte se tedy bát, že nějaký papír ztratíte nebo zapomenete.

A je to ! Těšíme se na viděnou !

Modul: Blog